Дія строків щодо охорони трудових прав працівників та роботодавців - Єременко, Л. В.; Еременко, Л. В.; EREMENKO, L.V. (Право і безпека. - 2008. - №1. - т. 7.- С.- 65 - 71, 2008)
Стаття присвячена дії строків в трудовому праві щодо охорони трудових прав працівників та роботодавців. розглянуто основні види строків в трудовому праві, проаналізовано сучасний стан трудового законодавства щодо строків та визначені основі особливості дії строків. Статья посвящена действию сроков в трудовом праве по отношению к охране трудовых прав работников и работодателей. Рассмотрены основные виды сроков в трудовом праве, проанализировано современное состояние трудового законодательства относительно сроков и определены основы особенности действия сроков. Clause (article) is devoted to action of terms in the labour right in relation to protection of labour rights of workers and employers. The basic kinds of terms in the labour right are considered, the modern condition of the labour legislation concerning terms is analysed and bases of feature of action of terms are determined.
Действие сроков по отношению к охране трудовых прав работников и работодателей
ACTION of TERMS In relation to PROTECTION of LABOUR RIGHTS of WORKERS And EMPLOYERS.
Єременко, Л. В. Дія строків щодо охорони трудових прав працівників та роботодавців / Л. В. Єременко // Право і безпека.-2008.-№1, т.7,- С. 65 - 71
Keywords: охорона праці; охрана труда; права працівників; права трудящихся; права роботодавців; права работодателей; дія строків трудових прав