Рівні забезпечення територіальної оборони органами місцевого самоврядування - Романський, І. В.; Romanskyi, I. V. (Теоретичні питання юриспруденції і проблеми правозастосування: виклики ХХІ століття : тези доп. учасників VI Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 9 черв. 2023 р.). - Харків: НДІ ППСН, 2023. - С. 14-17, 2023)
Встановлено, що рівні забезпечення територіальної оборони органами місцевого самоврядування представляють собою окремі функціональні кластери, кожен з яких має власне унікальне призначення та роль в оборонній сфері.

It was established that the levels of provision of territorial defense by local self-government bodies represent separate functional clusters, each of which has its own unique purpose and role in defense sphere.

Установлено, что уровни обеспечения территориальной обороны органами местного самоуправления представляют собой отдельные функциональные кластеры, каждый из которых имеет уникальное назначение и роль в оборонной сфере.
Keywords: органи місцевого самоврядування; local governments; органы местного самоуправления; компетенція; competence; компетенция; територіальна оборона; territorial defense; территориальная оборона; рівні забезпечення територіальної оборони; levels of provision of territorial defense; уровни обеспечения территориальной обороны