Стан систем відеоспостереження та відеофіксації, які використовуються в діяльності Національної поліції України - Мордвинцев, М. В.; Mordvyntsev, M. V.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-7674-3164; Хлєстков, О. В.; Khliestkov, O. V.; ORCID: https://orcid.org/0000-0001-8777-8269; Ницюк, С. П.; Nytsiuk, S. P.; ORCID: https://orcid.org/0000-0001-8251-642X (Сучасні інформаційні технології в діяльності Національної поліції України : матеріали Всеукр. наук.-практ. семінару (м. Дніпро, 26 листоп. 2020 р.). – Дніпро, 2020. –С. 7-9, 2020)
В Національній поліції України для забезпечення громадської безпеки, збору доказів злочину, пошуку і затримання злочинців, охорони власності, дотримання правил дорожнього руху т.і. використовуються системи відеоспостереження та відеофіксації, які належать силовим структурам, а також ті що знаходяться в приватній власності.

In the National Police of Ukraine to ensure public safety, collect evidence of a crime, search and arrest criminals, protect property, comply with traffic rules, etc. video surveillance and video recording systems are used that belong to law enforcement agencies, as well as those that are privately owned.

В Национальной полиции Украины для обеспечения общественной безопасности, сбора доказательств преступления, поиска и задержания преступников, охраны собственности, соблюдения правил дорожного движения и т.д. используются системы видеонаблюдения и видеофиксации, которые принадлежат силовым структурам, а также те, что находятся в частной собственности.
Мордвинцев, М. В. Стан систем відеоспостереження та відеофіксації, які використовуються в діяльності Національної поліції України / М. В. Мордвинцев, О. В. Хлєстков, С. П. Ницюк // Сучасні інформаційні технології в діяльності Національної поліції України : матеріали Всеукр. наук.-практ. семінару (м. Дніпро, 26 листоп. 2020 р.) / МВС України, Дніпропетр. держ. ун-т внутр. справ, Каф. економ.та інформ. безпеки. – Дніпро:, 2020. –С. 7-9.
Keywords: відеофіксація; відеоспостереження; боротьба з тероризмом; пошук правопорушників; аналітичні відеосистеми; видеофиксация; видеонаблюдение; борьба с терроризмом; поиск правонарушителей; аналитические видеосистемы; video recording; video surveillance; fight against terrorism; search for offenders; analytical video systems; тероризм; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кримінологія. Criminology. Криминология; Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины