Тактичні особливості допиту свідків і потерпілих під час розслідування злочинів, пов’язаних з пожежами - Колесніков, В. В.; Kolesnikov, V. V. (Форум права. – 2009. – № 2. – С. 196–201, 2009)
Розглянуті особливості допиту свідків і потерпілих під час розслідування злочинів, пов’язаних з пожежами. З огляду на процесуальний статус та психологічні особливості допитуваних осіб та умови спостерігання злочинної події, наведені рекомендації щодо предмету допиту.

Features of interrogation of witnesses and victims are considered during investigation of the crimes connected to fires. Taking into account the remedial status and psychological features of interrogated persons and conditions of supervision of criminal event are given the recommendation concerning a subject of interrogation.

Рассмотрены особенности допроса свидетелей и потерпевших во время расследования преступлений, связанных с пожарами. Учитывая процессуальный статус и психологические особенности допрашиваемых лиц и условия наблюдения преступного события, приведены рекомендации относительно предмета допроса.
Tactical of Feature of Interrogation of Witnesses and Victims during Investigation of the Crimes Connected to Fires
Тактические особенности допроса свидетелей и потерпевших во время расследования преступлений, связанных с пожарами
Колесніков, В. В. Тактичні особливості допиту свідків і потерпілих під час розслідування злочинів, пов’язаних з пожежами [Електронний ресурс] / В. В. Колесніков // Форум права. – 2009. – № 2. – С. 196–201 . – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/ejournals/ FP/2009-2/09kvvpzp.pdf.
Колесніков В. В. "Тактичні особливості допиту свідків і потерпілих під час розслідування злочинів, пов’язаних з пожежами." Форум права 2 (2009): 196-201.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; розслідування пожеж; пожежа; пожар; расследование пожаров; crime investigation; методика расследования пожаров; methods of crime investigation; criminal fire; допит свідка; допит потерпілого; interrogation