Кваліфікаційні вимоги до інформаційної компетентності державних службовців - Клімушин, П. С. (Теорія та практика державного управління. Харків: Вид-во ХарРІ НАДУ «Магістр», 2011.Вип. 2 (33). С. 360–369., 2011)
Запропоновано методологію формування кваліфікаційних вимог до інформаційної компетентності державних службовців з метою вдосконалення їхньої системи підготовки. Methodology of forming of qualifying requirements is offered to the informative competence ofcivil servants with the purpose of improvement oftheir system ofpreparation.
Квалификационные требования к информационной компетентности государственных служащих
Qualification requirements for information competence of civil servants
Клімушин П. С. Кваліфікаційні вимоги до інформаційної компетентності державних службовців. Теорія та практика державного управління. Харків: Вид-во ХарРІ НАДУ «Магістр», 2011.Вип. 2 (33). С. 360–369.
Keywords: державна служба; державне управління; професійно-кваліфікаційна характеристика; інформаційна культура; інформаційна поведінка; інформаційна етика; інформаційна етика; комп’ютерна грамотність; кваліфікаційні вимоги; Government service; state administration; informative culture; informative conduct; informative ethics; informative competence; computer literacy; qualifying requirements