Антилегалізаційне законодавство: світовий досвід і тенденції розвитку - Мезенцева, І. Є.; Mezenntseva, I. Ye. (Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2002.- Вип. 20.- С. 116 - 120, 2002)
Досліджуються актуальні проблеми антилегалізаційного законодавства: світовий досвід і тенденції розвитку. Исследуются актуальные проблемы антилегализацийного законодательства: мировой опыт и тенденции развития. Current issues of anti-legalization legislation are studied: world experience and development trends.
Мезенцева, І. Є. Антилегалізаційне законодавство: світовий досвід і тенденції розвитку / І. Є. Мезенцева // Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2002.- Вип. 20.- С. 116 - 120
Keywords: боротьба з легалізацією кримінальних коштів; борьба с легализацией криминальных средств; протидія відмивання грошей; противодействие отмыванию денег; протидія відмивання кримінальних прибутків; противодействие отмыванию криминальных доходов; боротьба з легалізацією кримінального капіталу; борьба с легализацией криминального капитала; банківська діяльність; банковская деятельность