Реформування органів внутрішніх справ України: шляхи реалізації - Безсмертний, О. К.; Bezsmertnyi, O. K. (Форум права. – 2011. – № 1. – С. 80–82, 2011)
Показано, що система органів внутрішніх справ України потребує подальшого кардинального реформування за рахунок передачі низки її функцій іншим органам виконавчої влади.

It is shown that the system of law-enforcement bodies of Ukraine requires the further cardinal reforming at the expense of transfer of some its functions to other enforcement authorities.

Показано, что система органов внутренних дел Украины нуждается в дальнейшем кардинальном реформировании за счет передачи ряда ее функций другим органам исполнительной власти.
Reforming Of Law-Enforcement Bodies Of Ukraine: Realization Ways
Реформирование органов внутренних дел Украины: пути реализации
Безсмертний, О. К. Реформування органів внутрішніх справ України: шляхи реалізації [Електронний ресурс] / О. К. Безсмертний // Форум права. – 2011. – № 1. – С. 80–82. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2011-1/11bokucr.pdf.
Безсмертний О. К. "Реформування органів внутрішніх справ України: шляхи реалізації." Форум права 1 (2011): 80-82.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; реформування; реформирование; reforming