До питання про кодифікацію як спосіб систематизації відомчих нормативних актів - Сидоренко, А. Ю.; Sydorenko, A. Yu. (Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія: Юриспруденція. – 2017. – № 27. – С. 54-58, 2017)
На підставі аналізу нормотворчої компетенції міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, а також напрацювань учених про систематизацію й кодифікацію законодавства з’ясовується допустимість застосування кодифікації як способу систематизації відомчих нормативно-правових актів. Based on the analysis of the normative competence of the ministries and other central executive bodies, as well as the study of the systematization and codification of legislation, the article clarifies the admissibility of codification as a way to systematize departmental legal acts. На основании анализа нормотворческой компетенции министерств и других центральных органов исполнительной власти, а также наработок ученых о систематизации и кодификации законодательства выясняется допустимость применения кодификации как способа систематизации ведомственных нормативно-правовых актов.
On the issue of codification as a way to systematize departmental normative acts
К вопросу о кодификации как способе систематизации ведомственных нормативных актов
Сидоренко, А. Ю. До питання про кодифікацію як спосіб систематизації відомчих нормативних актів / Сидоренко А. Ю. // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія: Юриспруденція. – 2017. – № 27. – С. 54-58.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; відомчий нормативно-правовий акт; ведомственный нормативно-правовой акт; departmental legal act; systematization of legislation; кодифікація; кодификация; codification; відомча нормотворчість; ведомственное нормотворчество; departmental rule-making; систематизація; систематизация; systematization