Адміністративні акти як інструменти діяльності суб’єктів забезпечення безпечності та якості харчових продуктів в Україні - Галкіна, О. М.; Halkina, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-9095-9463 (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2017 р.). – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 52-57, 2017)
Відзначено, що національне законодавство у сфері забезпечення безпечності та якості харчових продуктів в Україні представлено розгорнутою системою нормативних актів різної юридичної сили, дія більшості з яких спрямована на охорону та захист публічних інтересів у сфері безпечного та якісного харчування. Розглянуто особливості адміністративних актів та їх види.

It is noted that the national legislation in the field of ensuring the safety and quality of food products in Ukraine is represented by an extensive system of normative acts of various legal force, the action of most of which is aimed at the protection and protection of public interests in the field of safe and high-quality food. Peculiarities of administrative acts and their types are considered.

Отмечено, что национальное законодательство в сфере обеспечения безопасности и качества пищевых продуктов в Украине представлено развернутой системой нормативных актов разной юридической силы, действие большинства которых направлено на охрану и защиту публичных интересов в сфере безопасного и качественного питания. Рассмотрены особенности административных актов и их виды.
Галкіна, О. М. Адміністративні акти як інструменти діяльності суб’єктів забезпечення безпечності та якості харчових продуктів в Україні / Олена Миколаївна Галкіна // Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2017 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 52-57.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; безпечність харчових продуктів; food safety; безопасность пищевых продуктов; якість харчових продуктів; quality of food products; качество пищевых продуктов; адміністративні акти; administrative acts; административные акты