До питання обмеження суддівського розсуду під час призначення покарання - Самотієвич, В. О.; Samotiievych, V. O.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-9010-1782 (Європейські перспективи. – 2019. – № 3. – С. 71-77, 2019)
Проаналізовано існуючі та досліджено нові засоби законодавчої конкретизації порядку призначення покарання задля обмеження суддівського розсуду в межах реалізації принципу індивідуалізації кримінального покарання.

The existing and new means of legislative specification of the order of sentencing in order to limit judicial discretion within the implementation of the principle of individualization of criminal punishment are analyzed.

Проанализированы существующие и исследованы новые средства законодательной конкретизации порядка назначения наказания для ограничения судейского усмотрения в рамках реализации принципа индивидуализации уголовного наказания.
To the problem of punishment judicial discretions restriction
Самотієвич, В. О. До питання обмеження суддівського розсуду під час призначення покарання / Самотієвич Валерія Олександрівна // Європейські перспективи. – 2019. – № 3. – С. 71-77.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; суддівський розсуд; судейское усмотрение; judicial discretion; покарання; наказание; punishment; індивідуалізація покарання; индивидуализация наказания; individualization of punishment; обставини, що пом’якшують та обтяжують покарання; обстоятельства, смягчающие и отягчающие наказание; mitigating and aggravating circumstances