Адміністративно-правовий статус суб’єктів кадрового забезпечення органів внутрішніх справ України - Клочко, А. М.; Klochko, A. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6898-964X (Адміністративне право України: сучасний стан та шляхи розвитку : матеріали наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 квіт. 2012 р.). – Харків : ХНУВС, 2012. – С. 73-75, 2012)
Зазначено, що адміністративно-правовий статус суб’єктів кадрового забезпечення є проявом статусу особи, співвідноситься з ним як особливе та загальне і характеризує місце зазначеної категорії осіб у системі суспільного розподілу праці як суб’єкта правовідносин, врегульованих адміністративно-правовими нормами.

It is noted that the administrative-legal status of personnel support subjects is a manifestation of the status of a person, correlates with it as special and general and characterizes the place of the specified category of persons in the system of social distribution of labor as a subject of legal relations regulated by administrative-legal norms.

Отмечено, что административно правовой статус субъектов кадрового обеспечения является проявлением статуса лица, соотносится с ним как особое и общее и характеризует место указанной категории лиц в системе общественного разделения труда как субъекта правоотношений, урегулированных административно-правовыми нормами.
Клочко, А. М. Адміністративно-правовий статус суб’єктів кадрового забезпечення органів внутрішніх справ України / Клочко Анатолій Миколайович // Адміністративне право України: сучасний стан та шляхи розвитку : матеріали наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 квіт. 2012 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : ХНУВС, 2012. – С. 73-75.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal affairs agencies; органы внутренних дел; адміністративно-правовий статус; administrative and legal status; административно-правовой статус; суб’єкти кадрового забезпечення; subjects of human resources; субъекты кадрового обеспечения; права та обов’язки; юридична відповідальність