Науковий висновок Харківського національного університету внутрішніх справ щодо проєкту Закону України «Про внесення змін до Кримінального кодексу України та інших законодавчих актів України щодо насильницького вивезення особи в умовах збройної агресії» (реєстр. № 8326 від 30.12.2022) - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V.; Бугайчук, К. Л.; Bugaychuk, K. L.; Орлов, Ю. В.; Orlov, Y. V.; Федосова, О. В.; Fedosova, O. V.; Семенишин, М. О.; Semenyshyn, M. O.; Костянтин Бугайчук; Valerii Sokurenko; et al. (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2023)
Надано науковий висновок Харківського національного університету внутрішніх справ щодо проєкту Закону України «Про внесення змін до Кримінального кодексу України та інших законодавчих актів України щодо насильницького вивезення особи в умовах збройної агресії».

A scientific opinion of the Kharkiv National University of Internal Affairs was provided regarding the draft Law of Ukraine "On Amendments to the Criminal Code of Ukraine and other legislative acts of Ukraine regarding forcible removal of a person in conditions of armed aggression".

Представлен научное заключение Харьковского национального университета внутренних дел по проекту Закона Украины «О внесении изменений в Уголовный кодекс Украины и другие законодательные акты Украины относительно насильственного вывоза лица в условиях вооруженной агрессии».
Keywords: Україна; Науково-методичні видання. Scientific and methodical publications. Научно-методические издания; законодавство; legislation; законодательство; насильницьке вивезення особи; forcible removal of a person; насильственный вывоз человека; умови збройної агресії; conditions of armed aggression; условия вооруженной агрессии; відповідальність; responsibility; ответственность