Співвідношення кримінальної відповідальності та заходів кримінально-правового впливу - Книженко, О. О.; Knyzhenko, O. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-9252-7464 (Вісник Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Сер.: Право. - 2012. - Вип. 12. - С. 266-269, 2012)
Розглянуто актуальні питання заходів кримінально-правового впливу. Вказано його ознаки. Заходи кримінально-правого впливу визнано дедуктивною конструкцією. Визначено їх співвідношення з кримінальною відповідальністю та покаранням.

Pressing questions of measures under criminal law. Are signs of action under criminal law. Measures the criminal law this is deduktyvnaya design. Defined by their relationship to the criminal responsibility and punishment.

Рассмотрены актуальные вопросы мер уголовно-правового воздействия. Указаны его признаки. Меры уголовно-правового воздействия признаны дедуктивной конструкцией. Определено их соотношение с уголовной ответственностью и наказанием.
Книженко, О. О. Співвідношення кримінальної відповідальності та заходів кримінально-правового впливу / Книженко О. О. // Вісник Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Сер.: Право. - 2012. - Вип. 12. - С. 266-269.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; кримінально-правовий вплив; criminal law influence; уголовно-правовое воздействие; заходи кримінально-правового впливу; measures of criminal and legal influence; меры уголовно-правового воздействия; кримінальна відповідальність; criminal liability; уголовная ответственность; покарання; punishment; наказание