Взаємодія держави в особі правоохоронних органів і громадянського суспільства в Україні - Денисюк, С. Ф.; Denysiuk, S. F. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. 30. - С. 272-276, 2005)
Досліджено поняття взаємодії як принцип відносин у державному управлінні, розвиток взаємин правоохоронних органів і громадського суспільства в Україні. The concept of interaction as a principle of relations in public administration, the development of relations between law enforcement agencies and civil society in Ukraine is investigated. Исследовано понятие взаимодействия как принцип отношений в государственном управлении, развитие взаимоотношений правоохранительных органов и гражданского общества в Украине.
Interaction of the state in the personality of law enforcement agencies and civil society in Ukraine
Взаимодействие государства в лице правоохранительных органов и гражданского общества в Украине
Денисюк, С. Ф. Взаємодія держави в особі правоохоронних органів і громадянського суспільства в Україні / С. Ф. Денисюк // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. 30. - С. 272-276.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; правоохоронні органи; правоохранительные органы; law enforcement agencies; держава; государство; state; громадське суспільство; гражданское общество; public society; взаємодія; взаимодействие; interaction