Специфіка доказування у справах про вбивства, вчинені неповнолітніми - Андрєєв, О. О.; Andrieiev, O. O. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2006.- Вип. 35.- С. 191 - 199, 2006)
Розглядається специфіка встановлення обставин у справах про вбивства, вчинені неповнолітніми, від яких у конкретному випадку залежать і висунуті версії, і план розслідування, і черговість проведення слідчої дії, і кінцевий результат доказування. Рассматривается специфика установления обстоятельств по делам об убийствах, совершенных несовершеннолетними, от которых в конкретном случае зависят и выдвинутые версии, и план расследования, и очередность проведения следственного действия, и конечный результат доказывания. The specifics of establishing the circumstances of juvenile murder cases, which in this particular case depend on both the proposed versions and the investigation plan, the order of the investigative action, and the final result of the evidence, are considered.
Андрєєв, О. О. Специфіка доказування у справах про вбивства, вчинені неповнолітніми / О. О. Андрєєв // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2006.- Вип. 35.- С. 191 - 199
Keywords: вбивства вчинені неповнолітніми; убийства совершенные несовершеннолетними; слідчі дії; следственные действия; доказування; доказывание; розслідування вбивства; расследование убийства; розкриття злочину; раскрытие преступления; неповнолітні злочинці; несовершеннолетние преступники