Принципи міграційного контролю в Україні - Гарна-Іванова, І. О.; Garna-Ivanova, I. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-5962-9864 (Наше право. - 2014. - № 4. – С. 90-95, 2014)
Виконано аналіз принципів міграційного контролю в Україні. Звернуто увагу на особливості, що притаманні загальносистемним принципам і спеціальним принципам міграційного контролю в Україні. Надано визначення принципів міграційного контролю в Україні.

The analysis of the principles of migration control in Ukraine. Attention is paid to the peculiarities inherent-wide principles and specific principles of migration control in Ukraine. Provided by defining the principles of migration control in Ukraine.

Выполнен анализ принципов миграционного контроля в Украине. Обращено внимание на особенности, присущие общесистемным принципам и специальным принципам миграционного контроля в Украине. Дано определение принципов миграционного контроля в Украине.
Гарна-Іванова, І. О. Принципи міграційного контролю в Україні / І. О. Гарна-Іванова // Наше право. - 2014. - № 4. – С. 90-95.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; міграційний контроль; миграционный контроль; migration control; принципи міграційного контролю; суб'єкти міграційного контролю; принципы миграционного контроля; субъекты миграционного контроля; principles of migration control