Інформація в системі сучасного інформаційного законодавства - Проценко, М. М.; Protsenko, M. M. (Питання сучасної науки і права : матеріали ХІІ Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти (м. Суми, 23 квіт. 2021 р.). – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2021. – С. 253-256, 2021)
Визначено поняття інформації, розглянуто деякі аспекти у правовому регулюванні інформаційних відносин. Наголошено, що завданням державного управління у сфері інформаційних відносин вбачають формування відповідно до вимог сьогодення і закріплення на законодавчому рівні державної інформаційної політики та прийняття Інформаційного кодексу.

The concept of information is defined, some aspects of the legal regulation of information relations are considered. It was emphasized that the task of state administration in the field of information relations is to see the formation in accordance with the requirements of today and the consolidation at the legislative level of the state information policy and the adoption of the Information Code.

Определено понятие информации, рассмотрены некоторые аспекты правового регулирования информационных отношений. Отмечено, что задачей государственного управления в сфере информационных отношений является формирование в соответствии с требованиями настоящего и закрепления на законодательном уровне государственной информационной политики и принятия Информационного кодекса.
Keywords: інформація; information; информация; інформаційні відносини; information relations; информационные отношения; інформаційне законодавство; information legislation; информационное законодательство