Стандарти праці в макроекономічній безпеці - Терницький, С. М.; Ternytskyi, S. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5082-1400 (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. ХІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 9 груд. 2022 р.). – Вінниця, 2022. – С. 186-187, 2022)
Запропоновано, враховуючи завдання по забезпеченню економічної безпеки країни, особливо в умовах воєнної агресії, та на шляху України до вступу в Європейський Союз, активізувати процес адаптації трудового законодавства України до міжнародних стандартів, які спираються на людиноцентристський підхід, вивчити та запровадити стандарти праці, що враховують європейські стандарти організації трудових відносин.

It is proposed, taking into account the task of ensuring the country's economic security, especially in the conditions of military aggression, and on Ukraine's path to joining the European Union, to intensify the process of adapting Ukraine's labor legislation to international standards based on a people-centered approach, to study and implement labor standards that take into account European standards for the organization of labor relations.

Предложено, учитывая задачи по обеспечению экономической безопасности страны, особенно в условиях военной агрессии, и на пути Украины к вступлению в Европейский Союз, активизировать процесс адаптации трудового законодательства Украины к международным стандартам, опирающимся на человекоцентристский подход, изучить и ввести учитывающие стандарты труда европейские стандарты организации трудовых отношений.
Терницький, С. М. Стандарти праці в макроекономічній безпеці / Сергій Миколайович Терницький // Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. ХІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 9 груд. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Наук. парк «Наука та безпека». – Вінниця, 2022. – С. 186-187.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Економіка. Економічні науки. Економічна безпека. Economics. Economic Security. Экономика. Экономические науки. Экономическая безопасность; економічна безпека держави; economic security of the state; экономическая безопасность государства; макроекономічна безпека; macroeconomic security; макроэкономическая безопасность; трудові відносини; labor relations; трудовые отношения; стандарти праці; labor standards; стандарты труда