Phenomen of resilience in foreigh psychology - Yevdokimova, O. O.; Євдокімова, О. О.; Lamash, I. V.; Ламаш, І. В.; Olena Yevdokimova (Актуальні питання теорії та практики психолого-педагогічної підготовки фахівців в умовах сучасного освітнього простору: матер. ІІІ наук.-практ. конф. (м. Харків, 21 квітня 2017 р.). – Харків : ХДАФК, 2017. – С. 73-76, 2017)
Область дослідження психологічної стійкості пропонує психологам нову ідею і парадигму вивчення людської особистості.

The area of research on psychological resilience offers psychologists a new idea and paradigm to study of human personality.

Область исследования психологической устойчивости предлагает психологам новую идею и парадигму изучения человеческой личности.
Keywords: психологія; psychological stability; personality; психологічна стійкість; особистість; психологическая устойчивость; личность