Військово-цивільні адміністрації – елементи публічного управління з особливим призначенням - Холдоєнко, А. В.; Kholdoienko, A. V. (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. Х Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 27-й річниці створення Харків. нац. ун-ту внутр. справ (м. Харків, 19 листоп. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 98-99, 2021)
Військово-цивільні адміністрації можна вважати однією зі складових елементів публічного управління, яка має особливий характер, пов’язаний із характерним функціональним навантаженням, який охоплює функції державної влади, військової адміністрації та місцевого самоврядування.

Military-civilian administrations can be considered one of the components elements of public administration, which has a special character, associated with a characteristic functional load, which includes the functions of state power, military administration, and local self-government.

Военно-гражданские администрации можно считать одной из составляющих элементов публичного управления, имеющего особый характер, связанный с характерной функциональной нагрузкой, охватывающей функции государственной власти, военной администрации и местного самоуправления.
Keywords: військово-цивільні адміністрації; military-civilian administrations; военно-гражданские администрации; публічне управління; public administration; публичное управление; повноваження; powers; полномочия