До питання «легалізації» огляду місця події, проведеного до початку кримінального провадження - Чистікова, С. О.; Chystikova, S. O. (Шляхи удосконалення досудового розслідування: організаційно-правові аспекти : матеріали наук.-практ. круглого столу (м. Харків, 24 жовт. 2019 р.). - Харків, 2019. - С. 154-156, 2019)
Розкрито проблемні питання щодо отримання після проведення огляду місця події ухвали слідчого судді.

The problematic issues of obtaining the decision of the investigating judge after the inspection of the scene have been revealed.

Раскрыты проблемные вопросы получения после проведения осмотра места происшествия решения следственного судьи.
Чистікова, С. О. До питання «легалізації» огляду місця події, проведеного до початку кримінального провадження / Світлана Олексіївна Чистікова // Шляхи удосконалення досудового розслідування: організаційно-правові аспекти : матеріали наук.-практ. круглого столу (м. Харків, 24 жовт. 2019 р.) / МВС України ; Харків. нац. ун-т внутр. справ, Фак. № 1 (з підготовки слідчих), Каф. кримінал. процесу та організації досуд. слідства. - Харків, 2019. - С. 154-156.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; слідчий суддя; огляд місця події; ухвала слідчого судді; decision of the investigating judge; investigating judge; следственный судья; осмотр места происшествия; inspection of the scene