Тренінгові технології як засіб формування комунікативних компетентностей курсантів - Оверчук, О. Б.; Overchuk, O. B.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4859-0452 (Шлях успіху і перспективи розвитку (до 26 річниці заснування Харківського національного університету внутрішніх справ) : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.). - Харків : ХНУВС, 2020.- С. 381-382., 2020)
Зазначено, що впровадження тренінгових технологій у навчальний процес закладів зі специфічними умовами навчання набуває все більшого поширення. Адже їх використання сприяє соціалізації особистості курсанта, формуванню умінь співробітництва, отримання знань шляхом спільної діяльності, розвитку когнітивних творчих процесів і, що особливо важливо, розвиткові комунікативних компетентностей. Отмечено, что внедрение тренинговых технологий в учебный процесс заведений со специфическими условиями обучения получает все большее распространение. Ведь их использование способствует социализации личности курсанта, формированию умений сотрудничества, получению знаний путем совместной деятельности, развитию когнитивных творческих процессов и, что особенно важно, развитию коммуникативных компетентностей. It is noted that the introduction of training technologies in the educational process of institutions with specific learning conditions is becoming more widespread. After all, their use contributes to the socialization of the cadet's personality, the formation of cooperation skills, the acquisition of knowledge through joint activities, the development of cognitive creative processes and, most importantly, the development of communicative competencies.
Оверчук О. Б. Тренінгові технології як засіб формування комунікативних компетентностей курсантів / О. Б. Оверчук // Шлях успіху і перспективи розвитку (до 26 річниці заснування Харківського національного університету внутрішніх справ) : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.) / редкол.: Д. В. Швець (голова), О. М. Бандурка, С. М. Гусаров та ін.; МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. - Харків : ХНУВС, 2020.- С. 381-382.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; тренінгові технології; тренинговые технологии; training technologies; комунікативна компетентність; коммуникативная компетентность; communicative competence; підготовка кадрів; подготовка кадров; personnel training; спеціальне тренування; специальная тренировка; special training; підготовка поліцейських; подготовка полицейских; police training; заклади зі специфічними умовами навчання; заведения со специфическими условиями обучения; institutions with specific learning conditions