До питання вивчення соціально-психологічного клімату в середовищі засуджених, які перебувають у місцях позбавлення волі - Філоненко, В. М.; Filonenko, V. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2662-1705 (Особистість, суспільство, закон: психологічні проблеми та шляхи їх розв’язання: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 30 берез. 2017 р.). – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 217-218, 2017)
Розглянуто особливості проведення дослідження соціально-психологічного клімату серед засуджених, які відбувають покарання в місцях позбавлення волі. Вказано мету, порядок отримання та аналізу даних та їх подальше використання в роботі персоналу установ виконання покарань.

The peculiarities of conducting a study of the social and psychological climate among convicts serving their sentences in prisons. The purpose and order are specified obtaining and analyzing data and their further use in the work of the personnel of the institutions execution of punishments.

Рассмотрены особенности проведения исследования социально-психологического климата среди осужденных, отбывающих наказание в местах лишения свободы. Указана цель, порядок получение и анализ данных и их дальнейшее использование в работе персонала учреждений исполнение наказаний.
Філоненко, В. М. До питання вивчення соціально-психологічного клімату в середовищі засуджених, які перебувають у місцях позбавлення волі / Володимир Миколайович Філоненко // Особистість, суспільство, закон: психологічні проблеми та шляхи їх розв’язання: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 30 берез. 2017 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. Справ; Ін-т психології ім. Г. С. Костюка Нац. акад. пед. наук України; Консультативна місія Європейського Союзу в Україні. – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 217-218.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Соціологія. Соціальна робота. Sociology. Social Work. Социология. Социальная работа; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; засуджений до позбавлення волі; sentenced to imprisonment; осужденный к лишению свободы; соціально-психологічний клімат; socio-psychological climate; социально-психологический климат