Гендерна поведінка в європейський та азіацьких культурах - Третяк, Я. А.; Tretiak, Ya. A. (Авіація, промисловість, суспільство : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кременчук, 18 трав. 2023 р.). – Кременчук - Харків : ХНУВС, 2023. – С. 920-922, 2023)
Наголошено, що чіткі межі між чоловічими і жіночими ролями на Сході починають руйнуватися, проте не можна з упевненістю сказати, що ці серйозні відмінності колись повністю зникнуть.

It has been emphasized that the clear boundaries between male and female roles in the East are beginning to break down, but it cannot be said with certainty that these serious differences will ever completely disappear.

Отмечено, что четкие границы между мужскими и женскими ролями на Востоке начинают разрушаться, однако нельзя с уверенностью сказать, что эти серьезные отличия когда-нибудь полностью исчезнут.
Keywords: гендерна поведінка; гендерні стереотипи; азіатська культура; gender behavior; gender stereotypes; Asian culture; гендерное поведение; гендерные стереотипы; азиатская культура