Фактори привабливості – непривабливості професії слідчого на етапі професійної адаптації: гендерний аспект - Нежута, А. В.; Nezhuta, A. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-7528-0252 (Бочаровські читання : матеріали наук.-практ. конф. [з міжнар. участю], присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 18 берез. 2016 р.). – Харків, 2016. – С. 206-209, 2016)
Представлено результати емпіричного дослідження факторів привабливості – непривабливості професії слідчого на етапі професійної адаптації. Зроблено гендерний аналіз ставлення слідчих до своєї професії. Показано, що у слідчих – чоловіків і жінок в цілому є загальна орієнтація як на позитивні, так і на негативні фактори ставлення до своєї професії.

The results of an empirical study of factors of attractiveness and unattractiveness of the profession of an investigator at the stage of professional adaptation are presented. A gender analysis of the attitude of investigators to their profession was made. It is shown that male and female investigators generally have a general orientation towards both positive and negative factors of attitude towards their profession.

Представлены результаты эмпирического исследования факторов привлекательности – непривлекательности профессии следователя на этапе профессиональной адаптации. Произведен гендерный анализ отношения следователей к своей профессии. Показано, что у следователей – мужчин и женщин в целом есть общая ориентация как на положительные, так и негативные факторы отношения к своей профессии.
Нежута, А. В. Фактори привабливості – непривабливості професії слідчого на етапі професійної адаптації: гендерний аспект / Аліна Вікторівна Нежута // Бочаровські читання : матеріали наук.-практ. конф. [з міжнар. участю], присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 18 берез. 2016 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2016. – С. 206-209.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; привабливість професії; attractiveness of the profession; привлекательность профессии; професійна адаптація; professional adaptation; профессиональная адаптация; гендер; gender; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; слідчі; investigators; следователи