Участь спеціаліста у кримінальному провадженні - Бондаренко, О. О.; Bondarenko, O. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-6901-7298 (Актуальні проблеми адміністративного та кримінального права і процесу: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених (м. Донецьк, 15 берез. 2014 р.) . – Донецьк: ООО «Цифровая типография», 2014. - С. 34-35, 2014)
Розглянуто процесуальні форми використання спеціальних знань під час кримінального провадження.

Procedural forms of using special knowledge in criminal proceedings have been considered.

Рассмотрены процессуальные формы использования специальных знаний во время уголовного производства.
Бондаренко О. О. Участь спеціаліста у кримінальному провадженні / Бондаренко О. О. // Актуальні проблеми адміністративного та кримінального права і процесу: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених (в авторській редакції), (м. Донецьк, 15 берез. 2014 р.) / МВС України; Донецьк. юрид. ін-т. – Донецьк: ООО «Цифровая типография», 2014. - С. 34-35.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; спеціаліст; специалист; specialist; спеціальні знання; використання спеціальних знань; special knowledge; using special knowledge; специальные знания; использование специальных знаний