Щодо права на визначення гендерної приналежності - Тіхонова, М. А.; Tikhonova, M. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-4836-5928 (Проблеми цивільного права та процесу : тези доп. учасників наук.-практ. конф., присвяч. світлій пам’яті О. А. Пушкіна, Харків, 25 трав. 2018 р. / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ; Харків. обласний осередок Всеукр. громад. орг. «Асоціація цивілістів України». – Харків : ХНУВС, 2018. - С.218-220., 2018)
В тезах доповіді проаналізовано право на визначення гендерної приналежності. The theses of the report analyzed the right to determine gender. В тезисах доклада проанализировано право на определение гендерной принадлежности.
Тіхонова М.А. Щодо права на визначення гендерної приналежності / М.А. Тіхонова // Проблеми цивільного права та процесу : тези доп. учасників наук.-практ. конф., присвяч. світлій пам’яті О. А. Пушкіна, Харків, 25 трав. 2018 р. / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ; Харків. обласний осередок Всеукр. громад. орг. «Асоціація цивілістів України». – Харків : ХНУВС, 2018. – С.218-220.
Keywords: right to determine gender; особисті немайнові права; право на визначення гендерної приналежності; личные неимущественные права; personal non-property rights; право на определение гендерной принадлежности