Кадрова політика в оборонному секторі: поняття, зміст і основні напрями реалізації - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V. (Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія : Юридичні науки. - 2015. - Вип. 5, Т. 3. - С. 63-66, 2015)
У статті проаналізовано норми національного законодавства, якими урегульовано відносини кадрової політики у сфері оборони, що надало можливість здійснити аналіз поняття «кадрова політика у сфері оборони». Виокремлено ознаки цього поняття й акцентовано увагу на проблемності законодавчого розуміння цієї дефініції.

In this scientific article the analysis of national law which regulated relations personnel policy in defense, which allowed the authorto analyze the concept of“personnel policy in the field of defense”. The author singles out features of this concept and the attention is focused on the understanding of the problematic legal definition.

В статье осуществлен анализ норм национального законодательства, которым урегулированы отношения кадровой политики в сфере обороны, что позволило проанализировать понятие «кадровая политика в сфере обороны». Выделены признаки данного понятия и акцентировано внимание на проблемность законодательного понимания данной дефиниции.
Personnel management in the defense sector: concept, content and basic directions of realization
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Україна. Ukraine. Украина; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; кадрова політика у сфері оборони; оборона країни; безпека; кадрова політика; національна безпека; держава; національна оборона; оборона страны; безопасность; кадровая политика; государство; национальная безопасность; национальная оборона; defense of the country; security; personnel policies; state; national security; national defense