Участь спеціаліста у кримінальних провадженнях щодо розслідування окремих кримінальних правопорушень проти волі, честі та гідності особи - Гусєва, В. О.; Husieva, V. O.; Vlada Husieva (Актуальні аспекти криміналістичного та психологічного забезпечення правоохоронної діяльності: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 06 жовт. 2023 р.). – Одеса: ОДУВС, 2023. – С. 55-60, 2023)
Зазначено, що при розслідуванні окремих кримінальних правопорушень проти волі, честі та гідності особи досить часто виникає потреба у встановленні обставин, що підлягають доказуванню шляхом використання спеціальних знань.

It is noted that during the investigation of individual criminal offenses against the will, honor and dignity of a person quite often there is a need to establish circumstances that must be proven through the use of special knowledge.

Отмечено, что при расследовании отдельных уголовных правонарушений против воли, чести и достоинства личности достаточно часто возникает потребность в установлении обстоятельств, подлежащих доказыванию путем использования специальных знаний.
Keywords: Україна; кримінальне провадження; розслідування кримінальних правопорушень; кримінальні правопорушення проти волі, честі та гідності особи; спеціальні знання; спеціаліст; Ukraine; criminal proceedings; investigation of criminal offences; criminal offenses against the will, honor and dignity of a person; special knowledge; Украина; уголовное производство; расследование уголовных правонарушений; уголовные правонарушения против воли, чести и достоинства личности; специальные знания; використання спеціальних знань