Проблемні аспекти обліку транспортно-заготівельних витрат - Бондаренко, Л. Ф.; Bondarenko, L. F.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-6030-5530 (Авіація, промисловість, суспільство : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 60-річчю КЛК ХНУВС (м. Кременчук, 14 трав. 2020 р.) : у 2 ч. – Харків : ХНУВС, 2020. – Ч. 2. – С. 249 - 251., 2020)
В статті розглянуто проблемні аспекти обліку транспортно-заготівельних витрат. Визначено, що облік транспортно-заготівельних витрат потребує ретельного підходу до їх визнання, вибору оптимального методу їх накопичення та списання, а також визначення бази розподілу за умови прямого способу обліку ТЗВ. В статье рассмотрены проблемные аспекты учета транспортно-заготовительных расходов. Определено, что учет транспортно-заготовительных расходов требует тщательного подхода к их признанию, выбору оптимального метода их накопления и списания, а также определение базы распределения при прямом способе учета ТЗР. The article considers the problematic aspects of accounting for transport and procurement costs. It is determined that the accounting of transport and procurement costs requires careful approach to their recognition, choosing the optimal method of their accumulation and write-off, as well as determining the distribution base under the direct method of accounting for fuel and lubricants.
Бондаренко Л.Ф. Проблемні аспекти обліку транспортно-заготівельних витрат / Л.Ф. Бондарекно // Авіація, промисловість, суспільство : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 60-річчю КЛК ХНУВС (м. Кременчук, 14 трав. 2020 р.) : у 2 ч. – Харків : ХНУВС, 2020. – Ч. 2. – С. 249 - 251.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Економічні науки. Економічна безпека. Economics. Economic Security. Экономические науки. Экономическая безопасность; транспортно-заготівельні витрати; бухгалтерський облік; бухгалтерский учет; транспортно-заготовительные расходы; transport and procurement costs; Accounting