Особливості методики тестування фізичної готовності кандидатів на службу у підрозділах спеціального призначення МВС України - Сергієнко, В. В.; Serhiienko, V. V.; Моргунов, О. А.; Morgunov, O. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2259-3620 (Інноваційні технології в галузі фізичного виховання, спорту, рекреації та валеології: зб. наук. пр. V міжнар. (Інтернет) наук.-метод. конф. (м. Харків – Кременчук, 19-20 трав. 2011 р.). – Харків: Акад. ВВ МВС України, 2011. – С. 136-139, 2011)
Розкрито сучасну методику проведення тестування фізичної готовності кандидатів на проходження служби у підрозділах спеціального призначення МВС України. На основі даних експериментальних досліджень розроблено комплекс спеціальних тестів, апробовано сучасний інструментарій.

The modern methodology for testing the physical readiness of candidates for service in the special purpose units of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine has been revealed. Based on the data of experimental studies, a complex of special tests was developed, and modern tools were tested.

Раскрыта современная методика проведения тестирования физической готовности кандидатов на прохождение службы в подразделениях специального назначения МВД Украины. На основе данных экспериментальных исследований разработан комплекс специальных тестов, апробирован современный инструментарий.
Сергієнко, В. В. Особливості методики тестування фізичної готовності кандидатів на службу у підрозділах спеціального призначення МВС України / Сергієнко В. В., Моргунов А. А. // Інноваційні технології в галузі фізичного виховання, спорту, рекреації та валеології: зб. наук. пр. V міжнар. (Інтернет) наук.-метод. конф. (м. Харків – Кременчук, 19-20 трав. 2011 р.) / МВС України, Акад. внутр. військ МВС України, Кременчуц. держ. ун-т Імені Михайла Остроградського. – Харків: Акад. ВВ МВС України, 2011. – С. 136-139.
Keywords: Фізична культура. Спорт. Physical Education. Sport. Физическая культура. Спорт; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; фізична готовність; physical fitness; физическая готовность; тестування; testing; тестирование; підрозділи спеціального призначення; special purpose units; подразделения специального назначения; методика; method