Проблемні аспекти визначення автора твору архітектури в законодавстві України - Греков, Є. А.; Hrekov, Ye. A. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. - Вип. 36. - С. 328-335, 2007)
Досліджено характерні особливості правового становища проблемних аспектів визначення авторів творів архітектури за законодавством України. Надано практичні рекомендації щодо вирішення зазначених питань. Исследованы характерные особенности правового положения проблемных аспектов определения авторов произведений архитектуры по законодательству Украины. Даны практические рекомендации по решению указанных вопросов. The characteristic features of the legal status of the problematic aspects of determining the authors of works of architecture under the legislation of Ukraine are investigated. Practical recommendations are given to address these issues.
Греков, Є. А. Проблемні аспекти визначення автора твору архітектури в законодавстві України / Є. А. Греков // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2007. – Вип. 36. – С. 328-335.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Авторське право. Copyright. Авторское право; архітектурна діяльність; architectural activity; архитектурная деятельность; архітектура; архитектура; architecture; автор; author