Використання інтерактивних технологій у системі професійної підготовки менеджерів - Сіора, В. В.; Siora, V. V. (Авіація, промисловість, суспільство : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кременчук, 18 трав. 2023 р.). – Кременчук - Харків : ХНУВС, 2023. – С. 353-355, 2023)
Відзначено, що сучасний процес навчання менеджерів – це зміна поведінки чи діяльності внаслідок набуття нових компетентностей та досвіду. Необхідно також адаптивне навчання, що включає дію, зворотний зв'язок та синтез, що спрямований на експериментування, прийняття ризиків, допущення помилок та їх розгорнутий аналіз.

It was noted that the modern process of training managers is a change in behavior or activity due to the acquisition of new competencies and experience. Adaptive learning involving action, feedback, and synthesis is also needed, which aimed at experimentation, taking risks, making mistakes and their detailed analysis.

Отмечено, что современный процесс обучения менеджеров – это изменение поведения или деятельности вследствие обретения новых компетентностей и опыта. Необходимо также адаптивное обучение, включающее действие, обратную связь и синтез, направленный на экспериментирование, принятие рисков, допущение ошибок и их развернутый анализ.
Keywords: професійна підготовка; professional training; профессиональная подготовка; підготовка менеджерів; training of managers; подготовка менеджеров; інтерактивні технології; interactive technologies; интерактивные технологии; інноваційні технології; innovative technologies; инновационные технологии