Соціологічне дослідження «Публічна безпека та довіра до правоохоронних органів»: досвід імплементації результатів у практичну діяльність - Сердюк, О. О.; Serdiuk, O. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5733-6432 (Харківський національний університет внутрішніх справ: 25 років досвіду та погляд у майбутнє (1994–2019 рр.) : зб. тез доп. на міжнар. наук.-практ. конф. до 25-річчя створення ун-ту (м. Харків, 22 листоп. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 423-425., 2019)
Автор статті зазначив, що імплементація результатів дослідження у практичну діяльність правоохоронних органів базується на аналізі найбільш гострих проблеми, пов’язаних із захистом правопорядку, що існують у місцевій громаді, й очікувань місцевої громади від правоохоронних органів (висловлених громадянами у ході соціологічного опитування), а також на рекомендаціях правоохоронних органів.

The author of the article noted that the implementation of the results of the study in the practical activities of law enforcement agencies is based on an analysis of the most acute problems related to the protection of law and order that exist in the local society and the expectations of the local society from law enforcement agencies (expressed by citizens during a sociological survey), as well as on the recommendations law enforcement.

Автор статьи отметил, что имплементация результатов исследования в практическую деятельность правоохранительных органов базируется на анализе наиболее острых проблем, связанных с защитой правопорядка, существующих в местном обществе, и ожиданий местного общества от правоохранительных органов (высказанных гражданами в ходе социологического опроса), а также по рекомендациям правоохранительных органов.
Сердюк, О. О. Соціологічне дослідження «Публічна безпека та довіра до правоохоронних органів»: досвід імплементації результатів у практичну діяльність / О. О. Сердюк // Харківський національний університет внутрішніх справ: 25 років досвіду та погляд у майбутнє (1994–2019 рр.) : зб. тез доп. на міжнар. наук.-практ. конф. до 25-річчя створення ун-ту (м. Харків, 22 листоп. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2019. – С. 423-425.
Keywords: Соціологія. Соціальна робота. Sociology. Social Work. Социология. Социальная работа; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; соціологічне дослідження; социологическое исследование; sociological research; Харківський національний університет внутрішніх справ; Харьковский национальный университет внутренних дел; Kharkiv National University of Internal Affairs; правоохоронні органи; правоохранительные органы; law enforcement; практична діяльність; практическая деятельность; practical activities; діяльність поліції на місцевому рівні; деятельность полиции на местном уровне; policing at the local level; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; публічна безпека; публичная безопасность; public safety; довіра; доверие; confidence; імплементація результатів дослідження; имплементация результатов исследования; implementation of research results