Інструментальні засоби реалізації предикативної моделі діяльності правоохоронних органів - Струков, В. М.; Strukov, V. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4722-3159; Узлов, Д. Ю.; Uzlov, D. Y.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3308-424X (Застосування інформаційних технологій у діяльності правоохоронних органів: матеріали круглого столу (м. Харків, 14 груд. 2021 р.). – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 106-109, 2021)
Зазначено, що правоохоронні структури вимушені переходити від реактивної до предикативної моделі діяльності, коли виявлення та розкриття злочину проходить на етапі підготовки. Одним з основних факторів реалізації такої моделі є використання високотехнологічних аналітичних інструментів.

It is noted that law enforcement structures are forced to move from a reactive to a predicative model of activity, when the detection and disclosure of a crime takes place at the stage of preparation. One of the main factors in the implementation of such a model is the use of high-tech analytical tools.

Отмечено, что правоохранительные структуры вынуждены переходить от реактивной к предикативной модели деятельности, когда обнаружение и раскрытие преступления происходит на этапе подготовки. Одним из основных факторов реализации такой модели является использование высокотехнологичных аналитических инструментов.
Струков, В. М. Інструментальні засоби реалізації предикативної моделі діяльності правоохоронних органів / Струков Володимир Михайлович, Узлов Дмитро Юрійович // Застосування інформаційних технологій у діяльності правоохоронних органів: матеріали круглого столу (м. Харків, 14 груд. 2021 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ., Каф. кібербезпеки та DATA-технологій. – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 106-109.
Keywords: Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; правоохоронні органи; law enforcement agencies; правоохранительные органы; аналітичний інструмент; analytical tool; аналитический инструмент; високі технології; high technologies; высокие технологии