Методологічні основи управління організаційними проектами з антикорупційною спрямованістю - Яковлєв, С. В.; Yakovliev, S. V.; Сезонова, І. К.; Sezonova, I. K.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-9396-7434 (Право і безпека. - 2009. - №4 (31). - С. 210-214, 2009)
Визначено, що підвищення ефективності організаційних проектів з антикорупційною направленістю неможливо без використання сучасних математичних, кібернетичних, інформаційних методологій і технічних засобів.

It is defined that enhancement of organizational projects’ effectiveness with anticorruption orientation is impossible without using modern mathematical, cybernetic, informational methods and technical means.

Указано, что повышение эффективности организационных проектов с антикоррупционной направленностью невозможно без применения современных математических, кибернетических, информационных методологий и технических средств.
Яковлєв, С. В. Методологічні основи управління організаційними проектами з антикорупційною спрямованістю / С. В. Яковлєв, І. К. Сезонова // Право і безпека. - 2009. - №4 (31). - С. 210-214.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; corruption; criminology; коррупция; антикорупційні проекти; anti-corruption projects; антикоррупционные проекты; управління організаційними проектами; management of organizational projects; управление организационными проектами; математичні методології; mathematical methodologies; математические методологии; кібернетичні методології; cybernetic methodologies; кибернетические методологии; боротьба з корупцією; fight against corruption; борьба с коррупцией; корупція