Система форм адміністративно-юрисдикційної діяльності правоохоронних органів в Україні - Шоптенко, С. С.; Shoptenko, S. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-9786-5398 (Актуальні проблеми правової науки і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції : матеріали Х Міжнар. наук-практ. конф. (м. Суми, 20-21 трав. 2017 р.). – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2017. – С. 118 - 120., 2017)
Висвітлена система форм адміністративно-юрисдикційної діяльності правоохоронних органів в Україні. Зазначено, що форми адміністративно-юрисдикційної діяльності правоохоронних органів закріплені в багатьох законодавчих актах. Вони характеризують безпосередньо юрисдикційні дії та діяльність із забезпечення ефективної роботи правоохоронних органів. Вони можуть мати місце як у діяльності всіх правоохоронних органів, так і застосовуватися в діяльності окремих з них.

The system of forms of administrative-jurisdictional activity of law enforcement agencies in Ukraine is covered. It is noted that the forms of administrative and jurisdictional activities of law enforcement agencies are enshrined in many legislative acts. They characterize jurisdictional actions and activities to ensure the effective work of law enforcement agencies. They can take place both in the activities of all law enforcement agencies, and be applied in the activities of individual ones.

Освещена система форм административно-юрисдикционной деятельности правоохранительных органов в Украине. Отмечено, что формы административно-юрисдикционной деятельности правоохранительных органов закреплены во многих законодательных актах. Они характеризуют юрисдикционные действия и деятельность по обеспечению эффективной работы правоохранительных органов. Они могут иметь место как в деятельности всех правоохранительных органов, так и применяться в деятельности отдельных.
Шоптенко С. С. Система форм адміністративно-юрисдикційної діяльності правоохоронних органів в Україні / С. С. Шоптенко // Актуальні проблеми правової науки і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції : матеріали Х Міжнар. наук-практ. конф. (м. Суми, 20-21 трав. 2017 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ,Сумська філія Харк. нац. ун-ту внутр. справ. – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2017. – С. 118 -120.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; адміністративно-юрисдикційна діяльність; правоохоронні органи; административно-юрисдикционная деятельность; правоохранительные органы; administrative and jurisdictional activities; law enforcement agencies