Забезпечення доказів в адміністративному судочинстві України - Нечитайло, О. М.; Nechytailo, O. M. (Право і Безпека. - 2008. - № 2, т. 7. - С. 118-123., 2008)
У статті з’ясовується сутність інституту забезпечення доказів у адміністративному судочинстві та характеризуються засоби їх забезпечення. В статье определяется сущность института обеспечения доказательств в административном судопроизводстве и дается характеристика средств их обеспечения. The article clarifies the essence of the institute of providing evidence in administrative proceedings and describes the means of providing it.
Нечитайло, О. М. Забезпечення доказів в адміністративному судочинстві України / О. М. Нечитайло // Право і Безпека. - 2008. - № 2, т. 7. - С. 118-123.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративне судочинство; административное судопроизводство; докази; доказательства