Типові сліди організованої злочинної діяльності у сфері житлового будівництва - Опанасенко, Н. О.; Opanasenko, N. O. (Актуальні проблеми правової науки і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції : зб. матеріалів ІХ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 трав. 2016 р.). – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2016. – С. 168-170, 2016)
Відзначено, що дослідження документальних джерел інформації при розслідуванні шахрайства, вчиненого організованими злочинними групами у сфері житлового будівництва дозволяє встановити способи шахрайських діянь, виявити виконавця підробленого документа та розкрити інші обставини, які мають значення для розслідування.

It was noted that the study of documentary sources of information in the investigation of fraud committed by organized criminal groups in the field of housing construction allows to establish the methods of fraudulent acts, to identify the executor of the forged document and to reveal other circumstances that are important for the investigation.

Отмечено, что исследование документальных источников информации при расследовании мошенничества, совершенного организованными преступными группами в сфере жилищного строительства, позволяет установить способы мошеннических деяний, выявить исполнителя поддельного документа и раскрыть другие обстоятельства, имеющие значение для расследования.
Опанасенко, Н.О. Типові сліди організованої злочинної діяльності у сфері житлового будівництва / Н. О. Опанасенко // Актуальні проблеми правової науки і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції : зб. матеріалів ІХ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 трав. 2016 р.) / МВС України, Сум. філія Харків. нац. ун-ту внутр. справ. – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2016. – С. 168-170.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Україна. Ukraine. Украина; шахрайство; житлове будівництво; fraud; мошенничество; housing; жилищное строительство; типові сліди; typical traces; типичные следы; організована злочинна діяльність; organized criminal activity; организованная преступная деятельность