Напрями використання результатів негласних слідчих (розшукових) дій: процесуальний та криміналістичний аспекти - Смаглюк, С. В.; Smahliuk, S. V. (Теоретичні питання юриспруденції і проблеми правозастосування: виклики ХХІ століття : тези доп. учасників VI Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 30 черв. 2022 р.). - Харків: НДІ ППСН, 2022. - С. 71-73, 2022)
Зазначено, що у кримінальному провадженні окрему і доволі важливу роль для виконання його завдань відіграють негласні слідчі (розшукові) дії. Встановлено сутність результатів негласних слідчіх (розшукових) дій, з’ясовано аспекти їх використання, а також окреслено роль процесуального порядку використання результатів НСРД.

It is noted that in criminal proceedings, a separate and rather important role for the performance of its tasks is played by secret investigative (search) actions. The essence of the results of secret investigative (search) actions is established, the aspects of their use are clarified, and the role of the procedural order of using the results of secret investigative (search) actions is outlined.

Отмечено, что в уголовном производстве отдельную и достаточно важную роль для выполнения его задач играют негласные следственные (розыскные) действия. Установлена ​​сущность результатов негласных следственных (розыскных) действий, выяснены аспекты их использования, а также определена роль процессуального порядка использования результатов НСРД.
Keywords: кримінальне провадження; негласні слідчі (розшукові) дії; результати негласних слідчих (розшукових) дій; criminal proceedings; undercover investigative (search) actions; results of undercover investigative (search) actions; уголовное производство; негласные следственные (розыскные) действия; результаты негласных следственных (розыскных) действий