Характеристика способів використання підроблених документів при вчиненні злочинів у сфері підприємництва - Осика, І. М.; Osyka, I. M. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2006. – Вип. 34. - С. 82-87, 2006)
Розглянуті найбільш поширені способи використання підроблених документів в механізмі вчинення окремих злочинів у сфері підприємництва. Підкреслено, що питання способів використання підроблених та інших, незаконно отриманих документів, мають розглядатися в рамках окремих методик розслідування відповідних злочинів. Рассмотрены наиболее распространенные способы использования поддельных документов в механизме совершения отдельных преступлений в сфере предпринимательства. Подчеркнуто, что вопросы способов использования поддельных и других, незаконно полученных документов, должны рассматриваться в рамках отдельных методик расследования соответствующих преступлений. The most common ways of using forged documents in the mechanism of committing certain crimes in the field of entrepreneurship are considered. It was emphasized that questions of how to use fake and other illegally obtained documents should be considered within the framework of separate methods for investigating the corresponding crimes.
Осика, І. М. Характеристика способів використання підроблених документів при вчиненні злочинів у сфері підприємництва / І. М. Осика // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2006. – Вип. 34. - С. 82-87
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; розслідування злочинів; расследование преступлений; investigation of crimes; підробка документів; подделка документов; forgery of documents; підприємництво; предпринимательство; entrepreneurship; використання підроблених документів; использование поддельных документов; use of fake documents