Підготовка кадрів для миротворчих місій : шляхи удосконалення - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V.; Valerii Sokurenko (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ України. - 2007. - № 3. - С. 3-7, 2007)
Розглянуто питання підготовки кадрів для миротворчих місій та шляхи удосконалення цієї діяльності в університеті.

Issues of personnel training for peacekeeping missions and ways to improve this activity at the university.

Рассмотрены вопросы подготовки кадров для миротворческих миссий и пути совершенствования этой деятельности в университете.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; миротворча діяльність; миротворча місія; підготовка кадрів; миротворческая деятельность; миротворческая миссия; подготовка кадров; peacekeeping; peacekeeping mission; personnel training