Аналіз стану поліцейської діяльності на основі оперативних даних та інформації (ILP) в Україні - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V.; Valerii Sokurenko (Застосування інформаційних технологій у діяльності правоохоронних органів : матеріали наук.-практ. семінару (м. Харків, 18 груд. 2019 р.). – Харків: ХНУВС, 2019. – С. 8-10, 2019)
Двома основними проблемами сьогоднішнього правозастосування є транснаціональний і все більш складний характер злочинності, а також зростання суспільного попиту на фінансову ефективність. Модель оперативних даних і інформації вирішує ці проблеми, підкреслюючи важливість і обґрунтовуючи необхідність ранжирування пріоритетів на основі оперативних даних, на підставі чого далі проводиться постановка завдань і виділення доступних засобів.

The two main challenges facing law enforcement today are the transnational and increasingly complex nature of crime and the growing public demand for financial efficiency. The model of operational data and information solves these problems, emphasizing the importance and justifying the need for ranking priorities on the basis of operational data, on the basis of which tasks are then set and allocation of available resources is carried out.

Двумя основными проблемами сегодняшнего правоприменения является транснациональный и все более сложный характер преступности, а также рост общественного спроса на финансовую эффективность. Модель оперативных данных и информации решает эти проблемы, подчеркивая важность и обосновывая необходимость ранжирования приоритетов на основе оперативных данных, на основании чего продолжается постановка задач и выделение доступных средств.
Keywords: Україна; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; ILP; поліцейська діяльність; правоохоронна діяльність; полицейская деятельность; правоохранительная деятельность; policing; law enforcement activity