Щодо правового захисту трудових прав працівників - Колотік, Н. А.; Kolotik, N. A. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. - Вип. 23. - С. 267-271, 2003)
Розглянуто проблеми реалізації й забезпечення трудових прав працівників, науково досліджено сутність їх правового захисту, визначено ефективні засоби та гарантії такого захисту. Запропоновано удосконалення діючого законодавства про працю. Problems of realization and maintenance of labor rights of workers are considered, the essence of their legal protection is scientifically investigated, effective means and guarantees of such protection are defined. It is proposed to improve the current labor legislation. Рассмотрены проблемы реализации и обеспечения трудовых прав работников, научно исследована сущность их правовой защиты, определены эффективные средства и гарантии такой защиты. Предложено усовершенствование действующего законодательства о труде.
Regarding the legal protection of labor rights of employees
О правовой защите трудовых прав работников
Колотік, Н. А. Щодо правового захисту трудових прав працівників / Н. А. Колотік // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. - Вип. 23. - С. 267-271.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; правовий захист; правовая защита; legal protection; працівник; работник; employee; трудові права; трудовые права; labor rights; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation