Актуальні проблеми підготовки фахівців для сектору безпеки і оборони - Желновач, І.; Zhelnovach, I.; Грищенко, Д. О.; Hryshchenko, D. O. (Міжнародна та національна безпека: теоретичні і прикладні аспекти : матеріали VІІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (м. Дніпро, 15 берез. 2024 р.) : у 2-х ч. – Дніпро : ДДУВС, 2024. – Ч. ІІ. – С. 669-670, 2024)
Проведено дослідження спеціалізованих підрозділів по боротьбі з кіберзлочинністю в Україні, висвітленно питання і проблеми, з якими стикаються співробітники поліції на передовій лінії кіберполіції.

A study of specialized units for combating cybercrime in Ukraine was conducted, the issues and problems faced by police officers on the front line of cyberpolice were highlighted.

Проведены исследования специализированных подразделений по борьбе с киберпреступностью в Украине, освещены вопросы и проблемы, с которыми сталкиваются сотрудники полиции на передовой линии киберполиции.
Keywords: професійна підготовка; боротьбі з кіберзлочинністю; сектор безпеки і оборони; professional training; fight against cybercrime; security and defense sector; профессиональная подготовка; борьба с киберпреступностью; сектор безопасности и обороны