Основні чинники виникнення правозастосовних помилок працівників міліції - Калєніченко, Л. І.; Kalenichenko, L. I.; Калєніченко Лідія Іванівна (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2012. – № 3 (58). – С. 103-109, 2012)
Виокремлено та проаналізовано основні чинники виникнення правозастосовних помилок працівників міліції.

The major factors of origin of law enforcement mistakes of militia employees are defined and analyzed.

Определены и проанализированы основные факторы возникновения правоприменительных ошибок работников милиции.
The main factors behind the occurrence of law enforcement errors by police officers
Основные факторы возникновения правоприменительных ошибок сотрудников милиции
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; працівники міліції; работники милиции; militia employees; правозастосовна помилка; правоприменительная ошибка; enforcement errors; Держава і право. State and Law. Государство и право