Звільнення особи від кримінальної відповідальності за скоєння злочинів проти порядку несення військової служби: історія та сучасність - Купар, Д. Ю.; Kupar, D. Yu. (Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Сер. : Юриспруденція. – 2017. - № 30, т. 2. – С. 76-79, 2017)
Досліджено пам’ятки вітчизняного права, а також доктринальні положення щодо виникнення та розвитку законодавства про звільнення від кримінальної відповідальності за скоєння злочинів проти порядку несення військової служби та сформулюванно на цій підставі власні узагальнюючі висновки, які спрямовані на можливе удосконалення окремих положень чинного кримінального законодавства, що стосується звільнення від кримінальної відповідальності у разі вчинення цих видів злочинів Особливої частини КК України. Monuments of domestic law, as well as doctrinal provisions on the emergence and development of legislation on exemption from criminal liability for crimes against military service and formulated on this basis their own generalized conclusions aimed at possible improvement of certain provisions of current criminal law release from criminal liability in case of committing these types of crimes of the Special Part of the Criminal Code of Ukraine. Исследованы памятники отечественного права, а также доктринальные положения относительно возникновения и развития законодательства об освобождении от уголовной ответственности за совершение преступлений против порядка несения военной службы и сформулюваны на этом основании собственные обобщающие выводы, направленные на возможное усовершенствования отдельных положений действующего уголовного законодательства, касающегося освобождение от уголовной ответственности в случае совершения этих видов преступлений Особенной части УК Украины.
The release of a person from criminal responsibility for commiting crimes against the order of military service: history and the present
Освобождение лица от уголовной ответственности за совершение преступлений против порядка несения военной службы: история и современность
Купар, Д. Ю. Звільнення особи від кримінальної відповідальності за скоєння злочинів проти порядку несення військової служби: історія та сучасність / Купар Д. Ю. // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Сер. : Юриспруденція. – 2017. - № 30, т. 2. – С. 76-79.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Історія. History. История; звільнення від кримінальної відповідальності; освобождение от уголовной ответственности; release from criminal liability; військові злочини; военные преступления; war crimes; порядок несення військової служби; порядок несения военной службы; order of military service; законодавство; законодательство; legislation