Підготовка кадрів поліції в Грузії: досвід для України - Чумак, В. В.; Chumak, V. V. (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : матеріали IV Між нар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2015 р.). – Харків, ХНУВС, 2015. – С. 137-140, 2015)
Проаналізована підготовка кадрів поліції в Грузії.

The training of police personnel in Georgia is analyzed.

Проанализирована подготовка полицейских кадров в Грузии.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; зарубіжний досвід; зарубежный опыт; Україна. Ukraine. Украина; Грузія; Грузия; поліція; полиция; подготовка кадров; підготовка кадрів