Заcтосування компонентного методу для комплексного оцінювання виробничих ризиків настання травматичних подій - Губачов, О. І.; Hubachov, O. I. (Авіація, промисловість, суспільство : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кременчук, 18 трав. 2023 р.). – Кременчук - Харків : ХНУВС, 2023. – С. 405-408, 2023)
Розглянуто проблему комплексного оцінювання виробничих ризиків настання травматичних подій із застосуванням компонентного методу.

The problem of complex assessment of industrial risks of occurrence of traumatic events using the component method is considered.

Рассмотрена проблема комплексной оценки производственных рисков наступления травматических событий с применением компонентного метода.
Keywords: охорона праці; occupational health; охрана труда; виробничі ризики; production risks; производственные риски; травматичні події; traumatic events; травматические события; компонентний метод; component method; компонентный метод