Охорона громадського порядку в Україні часів національної революції (1917 – 1921 рр) : проблема організації та кадрового забезпечення - Швець, Д. В.; Shvets, D. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1999-9956; ResearcherID: B-9071-2018 (Тези виступів учасників Міжкафедрального круглого столу до Дня Соборності України (м. Харків, 20 січня 2017 р.). – Харків : ХНУВС, 2017. – С. 8-13, 2017)
У тезах доповіді узагальнено історичний досвід функціонування органів охорони громадського порядку в Україні за часів національної революції 1917-1921 рр., зокрема, вивчено коло питань, пов’язаних з організацією та кадровим забезпеченням правоохоронних структур у цей період.

The theses of the report summarize the historical experience of the functioning of public order protection bodies in Ukraine during the national revolution of 1917-1921, in particular, the range of issues related to the organization and personnel support of law enforcement structures during this period was studied.

В тезисах доклада обобщен исторический опыт функционирования органов охраны общественного порядка в Украине во времена национальной революции 1917-1921 гг., в частности, изучен круг вопросов, связанных с организацией и кадровым обеспечением правоохранительных структур в этот период.
Швець Д. В. Охорона громадського порядку в Україні часів національної революції (1917 – 1921 рр) : проблема організації та кадрового забезпечення / Швець Д. В. // Тези виступів учасників Міжкафедрального круглого столу до Дня Соборності України (м. Харків, 20 січня 2017 р.) / МВС України, Харківський національний університет внутрішніх справ, Кафедра загальноправових дисциплін факультету № 6, Кафедра соціально-гуманітарних дисциплін факультету № 6, Кафедра теорії та історії держави і права факультету № 1, Кафедра українознавства факультету № 2. – Харків : ХНУВС, 2017. – С. 8-13.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Історія. History. История; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; громадський порядок; public order; общественный порядок